Orquestra Electrònica del Vallès

Associació Cultural

La iniciativa neix el 2012, però no és fins al 2014 quan l’Orquestra electrònica del Vallès es constitueix oficialment com a associació Cultural.
El plantejament inicial és el de compartir coneixement sobre la interacció entre l’home i la tecnologia a través de les arts.
Cada vegada dediquem més temps de la nostra intimitat a l’ús de la tecnologia. Creiem que se’n pot treure molt més profit, no únicament personal sinó col.lectiu, i aquest és el punt calent on, per convicció, l’orquestra electrònica del Vallès vol incidir.
L’art és el nostre medi d’expressió, el nostre punt de partida, la tecnologia ens brinda l’oportunitat de crear nous mons on ens imaginem una vida millor i fer-los realitat.

Com es pot col.laborar

Bàsicament si estàs interessat en el projecte, pots enviar un correu a info@ooeevv.com, dir qui ets i escriure un breu missatge del motiu pel qual estàs interessat a fer el contacte i et respondrem amb molt de gust.

Comité:

Col.labora:

Vicenç Viaplana, Sito Ruiz, Joan Gorro, Sergi Vila, Quirze Perez, Pablo Selnik, Aleix Tobias, Marco Mezquida, Miguel Serna, Xavi Lozano, Juan Pereira, Quim Lecina, Viçens Vacca, Alex Martinez, Jonathan Jimenez, Guiu Viladesau, Oriol Pujol, Nigul, Xavi Blasco, Dani Rumba, Pitu Andreu, Ricard Ballina, Albert Rafart, Raquel Avellanedo, Aurora Gasull, Marçal Bassa, Jhon Harrat, Ivo Garcia, Jofre Dodero, Oriol Oliva, Jaume Tusset, Manel Mateo.

Empreses i associacions: